Vandaag krijg je 40% korting

Inkoopvoorwaarden

Prijzen

De prijzen die u vindt op onze marktplaats zijn dagprijzen inclusief 20% BTW. De BTW wordt aangegeven in de bestelling samen met eventuele verzendkosten vóór bevestiging van de aankoop. Als de BTW verandert, behouden wij ons het recht om de prijzen gelijkwaardig aan te passen. Prijsaanpassingen kunnen op elk willekeurig moment uitgevoerd worden zonder berichtgeving.

 

Bestellen

Alle standaardbestellingen worden via het internet geplaatst.

 

Voorwaarden

Als je onder de 18 bent moet je schriftelijke toestemming van een ouder of voogd hebben om te kunnen bestellen. Wij behouden het recht om onze voorwaarden aan te passen.

 

Betaalinformatie

Wij werken met de volgende betalingswijze:

 

Factuur

Kund kan ook betaling kiezen tegen factuur, die canvasPicasso opstelt met de hulp van Klarna, dat dan instaat voor de kredietbeoordeling, het advies en de inning van de betaling. Bij betaling tegen factuur moet het identiteitsnummer worden vermeld in het vak ''Uw gegevens''.

Betaling dient te gebeuren binnen 14 dagen. Bij niet-tijdige betaling worden herinneringskosten aangerekend in overeenstemming met het momenteel wettelijk toegelaten bedrag van 50 kr, alsook moratoire interesten tegen 24% + de geldende referentie-interest. Zoals gebruikelijk wordt een kredietonderzoek gedaan zonder kennisgevingskopie; levering gebeurt enkel op het in het bevolkingsregister vermelde adres.

 

Deelbetaling

Samen met Klarna bieden wij de mogelijkheid om in delen te betalen op en 24 maanden. Eenvoudig en flexibel! U vraagt naar deelbetaling aan de kassa bij uw bestelling. U komt meteen te weten of uw verzoek is goedgekeurd en u kunt uw aankoop onmiddellijk verder verwerken. Werd uw verzoek niet goedgekeurd, dan kunt u een alternatieve betalingswijze kiezen. Deelbetaling is enkel mogelijk voor particulieren en bij bestellingen die enkel op uw in het bevolkingsregister vermelde adres worden geleverd. U kunt één of meer aankopen gelijktijdig via deelbetaling doen, Klarna brengt ze maandelijks samen op één verzamelfactuur. Uiteraard kunt u op elk ogenblik tijdens de deelbetalingstermijn de hele openstaande schuld betalen. Klarna stuurt een accountovereenkomst naar uw thuisadres. Controleer of alle gegevens kloppen, onderteken de overeenkomst en stuur ze ons terug in de bijgevoegde retourenveloppe. 

Alternatieven voor deelbetaling
• 1/24 betaling met 19,95 % rente (dossierkosten €0.00) - minimumbedrag €7.00


Er wordt een bedrag van €3.00 aangerekend als verwerkingskosten.

Basisvoorwaarden voor de goedkeuring van deelbetalingen: 
• U moet minstens 18 jaar oud zijn
• U moet een vast jaarinkomen hebben van minstens €12 000.00
• U moet Nederlands staatsburger zijn
• U mag niet voorkomen op enige lijst met wanbetalers.

Bij deelbetaling moet u aan de kassa uw identiteitsnummers alsook uw jaarinkomen vermelden in het vak ''Uw gegevens''. Levering gebeurt enkel op het adres waarop de persoon die de bestelling plaatst, is ingeschreven in het bevolkingsregister. 

Lees de algemene accountvoorwaarde voor deelbetaling.

Heeft u nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op Klarna.


Credit- en debetkaarten

Onze service accepteert: Visa Credit en Debit, MasterCard American Express


Levering

Wij leveren binnen 2-4 werkdagen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk te leveren. Wij behouden ons het recht om de leveringstijd te verlengen tijdens enorme drukte. De levering is van deur naar deur via UPS. U beslist zelf of u de levering op uw huisadres wilt ontvangen of op uw werk.

 

Niet-geleverde verzendingen

Voor stukken die niet ontvangen, noch afgezegd maar geretourneerd zijn aan canvasPicasso, brengen wij het volledige bedrag van de waarde van het stuk inclusief BTW in factuur om de kosten van canvasPicasso te dekken voor materialen, werk, verzending en administratie.

 

Klachten

Wij hebben een klachtenprocedure die wij gebruiken om te proberen onenigheden op te lossen zodra deze zich voordoen. Laat het ons weten als u een klacht of opmerking heeft.

 

Terugzendingen

Wij behouden ons het recht om een defect product te vervangen door een equivalent in het geval dat een identiek product niet beschikbaar is op het moment van terugzending van het product. Voor de prijsberekening van teruggezonden producten rekenen wij altijd de laagste van de marktprijs en de in rekening gebrachte prijs van het product. Bij vermiste / beschadigde verpakking of accessoires wordt er geld afgetrokken.

 

Terugzendbeleid

Onze canvasafdrukken worden op wens van de klant gemaakt en zijn persoonlijk. Wij bieden geen herroepingsrecht.

 

Retourzendingen worden verzonden naar

CanvasPicasso c/o Printgruppen Svenska AB
Bävervägen 9
35245 Växjö
Zweden

 

Foto's

De klant is verantwoordelijk voor de beeldrechten van aangeleverde afbeeldingen. Wij behouden ons het recht om beelden te weigeren die wij immoreel achten. De kleuren van het scherm en het gedrukte resultaat kunnen enigszins afwijken, afhankelijk van de kalibratie van uw scherm.

 

Bedrijfsinformatie:
Printgruppen Svenska AB
Bävervägen 9
35245 Växjö
Sverige
556775-9393

Meer informatie

Wij zijn niet verantwoordelijk voor typografische fouten, fouten in informatie en fouten in de specificatie, onze hele catalogus voor stukken en services. Alle foto's op onze sites moeten gezien worden als illustraties, en wij kunnen ook niet garanderen dat het beeld er exact hetzelfde uitziet als het origineel.

Ingangsdatum: 2015-03-01

 

 

Volg CanvasPicasso op Instagram!

BLACK FRIDAY VIP

Volg ons op Instagram en ontvang onze exclusieve VIP Black Friday-aanbieding. 20-50% korting op alle producten!

De beste foto's zijn gemarkeerd met "Premium Selection". Deze worden zorgvuldig geselecteerd door onze ontwerpers en decorateurs en verkocht in een gelimiteerde oplage.